ItalienSe i Italien

Italien er en støvleformet halvø i det nordlige Middelhav. Italiens historie og påvirkning på andre lande går mange tusinde år tilbage i tiden; både militært og kulturelt.

Der er utrolig mange spændende ting at se på i Italien. Her er et par af dem.

Brug hyperlinks’ne til at besøge de forskellige steder.

Enkelhed og skønhed i Val d'Orcia, Toscana, Italien, april 2010.
Enkelhed og skønhed i Val d'Orcia, Toscana, Italien, april 2010.

Seks dage i Toscana ...

Midt i april 2010 tog vi en tur til Toscana, og nød livet dér. Vi kunne selvfølgelig ikke nå at se alt i Toscana på de seks dage, vi havde sat af til turen, men det gjorde heller ikke så meget, for vi havde valgt et antal spændende seværdigheder ud, så det passede nogenlunde med den tid, vi havde. Det viste sig imidlertid, at vi havde været lidt for ambitiøse i forhold til, hvad man kan nå i bil i det stærkt kuperede terræn, så vi måtte vælge nogle få steder fra undervejs. Men fred være med det.

Vores forslag til at se Toscana med fokus på bl.a. Val d'Orcia, Crete Senese, San Gimignano, Civita di Bagnoregio, Montalcino, Pisa, Lucca og Firenze findes herunder eller i menuen nederst til højre:

OBS: Klik på links'ne herover for at se billeder fra turen.

Senere vil der også komme mere udførlige beskrivelser af dagene og turene - men ting ta'r tid. ;-)

   

Colosseum, Rom
Colosseum, Rom, oktober 2009.

DownloadHent Touristernes guide Se Rom på 3 dage:

Se Rom på 3 dage ...

I slutningen af oktober 2009 var vi en tur i Rom, som vi så på bare 3 dage. Selv om det umiddelbart kan lyde hektisk, kan det sagtens lade sig gøre uden at få stress. Det er blot vigtigt, at udvælge et begrænset antal spændende seværdigheder - og så fokusere 100 % på dem.

Som sagt, så gjort, og vores forslag til at se Roms vigtigste seværdigheder på 3 dage findes herunder eller i menuen nederst til højre:

OBS: Klik på billederne eller her for at se dem i en større udgave.

God fornøjelse!

Der er selvfølgelig mange flere ting at se i Italien, men dem har vi altså ikke lige med her på siden ...

Opdateret: 11. december 2010